Home
Sitemap
Print
Links
 
 
 
Members
 
Foto's & Videos
Event
Studiereis
Roadshow
Seminarie
Jaarlijks congres op Batibouw
Driejaarlijks Congres Faba
Unie van Aannemers van Spoorwegwerken (UASW)
COBESTA
Faba: Partnerschap
Student Kart Trophy
Webinars
Webinar “Diefstal op onze werf pikken wij niet!”
Webinar e-DEPO
Walibi
Belgian Wood Day
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webinar e-DEPO

Ons webinar over e-DEPO is nu beschikbaar! 

e-DEPO: de ideale digitale oplossing voor de invoering, het beheer en de terugbetaling van borgtochten
 
De Federatie van Algemene Bouwaannemers (Faba) ontwikkelde in samenwerking met de FOD Financiën - Thesaurie een webinar over het platform e-DEPO!


Hebt u al gehoord van e-DEPO? Deze toepassing, die werd ontwikkeld door de Deposito- en Consignatiekas (Algemene Administratie van de Thesaurie - FOD Financiën), maakt een 100% digitaal beheer van borgtocht- en depositodossiers mogelijk. Met dit Webinar willen wij u laten zien dat deze nieuwe toepassing onmisbaar zal worden in uw dagelijks werk wat betreft de invoering, het beheer en de terugbetaling van borgtochten.
 
Als aannemer in de bouwsector moet u regelmatig met borgtochten werken, zowel in het kader van overheidsopdrachten als in het kader van de wet Breyne, maar ook in het kader van huurwaarborgen. Daarom willen we u aan de hand van enkele demonstraties de voordelen van e-DEPO tonen, maar ook hoe eenvoudig het gebruik van de toepassing is.

 

U bent Faba-lid, maar u heeft uw code om het webinar te bekijken nog niet ontvangen? Laat het ons weten via communicatiefaba@confederatiebouw.be 🙏

 
 
      Disclaimer