Home
Sitemap
Print
Links
 
 
 
Members
 
Home
De Federatie
Residentiële sector
Niet-Residentiële sector
Groepering van Aannemers van Industriebouw
FedBeton, Federatie voor stortklaar beton
vzw BENOR
Unie van Aannemers van Spoorwegwerken (Uasw)
Vakgroep "Erfgoedrestauratie"
Federatie van Aannemers van Sloop- en Ontmantelingswerkenbedrijven (Caso)
Event
Publicaties
Actualiteit
Foto's & Videos
Agenda
Extranet
Contact
 
Onze leden:
 
 
 
 
Opzoeken
een bouwaannemer
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Unie van Aannemers van Spoorwegwerken (Uasw)

 

Wat de meesten onder u waarschijnlijk niet weten, is dat de Faba in haar midden de «Unie van Aannemers van Spoorwegwerken» telt. Deze bestaat uit een twintigtal bedrijven, die instaan voor het plaatsen en het onderhoud van de sporen, het laswerk aan het spoor, het aanleggen van bovenleidingen, de installatie van het seinstelsel of de beveiliging langs zowel trein- als tramsporen.

De voorzitter is Dirk Rotthier (NV Frateur De Pourcq). Hij wordt bijgestaan door ondervoorzitters Benoît Frauenkron (SA Jérouville) en Kris Mertens (NV Strukton Rail).

Als vertegenwoordiger van de ondernemingen die actief zijn in de spoorwegsector, wil de Uasw over de risico’s van het beroep communiceren. Tegelijkertijd, wenst ze ook de goede voorbeelden van verschillende werksituaties te laten zien.

Daarom lanceerde de Uasw samen met de Faba en Constructiv, een preventiecampagne voor veiligheid. Deze campagne zal eerst de vorm aannemen van affiches, die achteraf tot andere supports kunnen uitgroeien.

Max, het hoofdpersonage van deze campagne, zal altijd het “goede spoor” illustreren in concrete werksituaties waarmee de werknemers uit de sector dagdagelijks worden geconfronteerd. Door hem en zijn juiste houding zal het goed gedrag in de verf worden gezet.

Meer info? UASW - UETF | UASW | Unie van Aannemers van Spoorwegwerken

 

Campagne: Max voor veiligheid, hij is op het goede spoor! 

 

 

Klik hier om de affiche als PDF te downloaden. 

Print
 
      Disclaimer