FEBC-FABA
Welkom op de site van de FABA


Of u nu aannemer bent, of een andere professional uit de bouwsector, deze site wil meer dan ooit een bron van informatie, een ontmoetingspunt en een platform voor uitwisselingen over begeesterende projecten en technische competenties zijn.

Het nieuwe ontwerp van de site maakt de navigatie aangenamer, en geeft sneller toegang tot allerhande informatie, zowel juridisch, praktisch en technisch van aard.

De aanwezigheid van nieuwe zoekmotoren en databases geeft particulieren de kans om hun project kenbaar te maken aan 4500 potentiële ondernemers of, op basis van meerdere zoekcriteria, zich meteen te richten tot de onderneming die zijn of haar dromen kan realiseren.

Verder bevat deze website ook een speciale interface die aan professionelen uit de bouwsector toelaat om zich in enkele muisklikken lid te maken van FABA.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de vruchten zult plukken van deze nieuwe tool die werd ontworpen om uw partner te zijn bij al uw (ver)bouwprojecten en dat we samen vorm zullen geven aan uw ideeën!